
او افزود: از ابتدای اجرای طرح نیروگاههای برق خورشیدی تاکنون ۶۵ میلیارد تومان بهای برق تولیدی مشترکین بوده که به حساب آنها واریز شده است.
دادگر ادامه داد: هم اکنون ۶۲۱ نیروگاه خورشیدی فعال در استان وجود دارد که از این تعداد ۴ مورد نیروگاههای بزرگ مقیاس هستند و جمع ظرفیت این ۶۲۱ نیروگاه حدود ۲۶ مگاوات ساعت برق است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی در خصوص کسانی که تمایل به ایجاد نیروگاه برق خورشیدی دارند اظهار کرد: داشتن قبض برق حکم مجوز احداث را دارد و افراد میتوانند تقاضای خود را هم در شهرستانها و هم در مرکز استان به صورت کتبی بنویسند.
او گفت: برای احداث نیروگاه برق خورشیدی حداقل ۶۰ تا ۷۵ مترمربع زیربنا و حدود ۱۱۷ میلیون تومان سرمایه لازم است.
دادگر عنوان کرد: هر نیروگاه ۵ کیلوواتی با توجه به شرایط جغرافیایی استان در سال میتواند حدود ۱۰ هزار کیلووات ساعت برق تولید کند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان جنوبی تصریح کرد: اکنون هر کیلووات ساعت برق تولید شده در نیروگاههای خورشیدی از مشترکین عادی هزار و ۷۵۰ تومان، از مشترکین حمایتی ۲ هزار و ۲۰۰ تومان و از مشترکینی که تا ۳ هزار کیلووات ساعت سرمایه گذاری کنند هزار و ۶۵۰ تومان خریداری میشود.
او گفت: صرفه جویی در زمینه هدررفت آب و سوختهای فسیلی و جلوگیری از انتشار آلایندهها از مزایای استفاده از نیروگاههای خورشیدی برای تولید برق است.
انتهای پیام/ دادرس مقدم